Groepsinformatie: verschil tussen versies

Uit Wiki Planning4u.nl
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k 1 versie geïmporteerd
 
(geen verschil)

Huidige versie van 10 dec 2016 19:55

Op het scherm worden alle deelnemers van de groep getoond, eventueel met een extra opmerking.

Een groepscoördinator is te herkennen aan het sterretje achter de naam. Dit groepslid kan alle informatie van de groep beheren, inclusief het opstellen van het groepsrooster.

Het komt regelmatig voor dat enkele of alle leden van een groep gemaild moeten worden. Hiervoor kunt u de betreffende leden aanvinken en vervolgens kiezen voor 'maak email lijst van geselecteerde leden'. Deze kan vervolgens gekopieerd worden naar uw eigen email-programma.

Veel groepen hebben onderlinge afspraken en procedures. Het lastige is vaak dat de documenten niet (snel) te vinden zijn. Als ze toch gevonden worden is het maar de vraag of het document de laatste versie betreft. Een mogelijke oplossing is ze op de website te plaatsen. Onder iedere groep is daarvoor een mededelingen-pagina beschikbaar.


Beheerder en groepscoördinator

Leden kunnen uit de groep verwijderd worden door de knop 'verwijder geselecteerde leden'. Het toevoegen van een lid of het wijzigen van de extra informatie bij een lid gaat door te klikken op 'lid toevoegen/functie wijzigen'. Na de keuze van de gewenste medewerker uit de lijst, kunt u nog aanvullende tekst meegeven. Veelal betreft dit de functie. Ook kan hier aangegeven worden dat iemand groepscoördinator is.