Startpagina

Uit Wiki Planning4u.nl
(Doorverwezen vanaf Inloggen)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Als u naar de website https://www.planning4u.nl gaat, verschijnt een scherm met een menu en twee invulvelden. Door deze velden in te vullen kunt u zich aanmelden bij de website.

Menu
Het menu aan de linkerkant heeft hier twee links: 1 om naar de Startpagina (om naar het aanmeldscherm te gaan) en 1 naar de Help. Op de help-pagina worden een aantal vragen beantwoord die uw eventueel probleem bij het inloggen zouden kunnen oplossen.

Aanmeldscherm:
Na invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord kiest u 'inloggen'. U krijgt dan een scherm te zien waarop vermeld staat wanneer u het laatst was ingelogd. Mocht dit niet de juiste tijd zijn dan wordt u aangeraden zo snel mogelijk uw wachtwoord te wijzigen. Door 'Verder gaan' te kiezen, komt u in uw standaard omgeving terecht.

Nieuw wachtwoord aanvragen:

Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u via de knop 'Nieuw wachtwoord aanvragen', aan de hand van uw email-adres, een nieuw wachtwoord aanvragen. Als er meerdere gebruikers met het zelfde email-adres op de website staan geregistreerd, krijgt u een keuze-menu om uw eigen gebruikersnaam te kiezen. Het wachtwoord wordt door de website zelf aangemaakt. Na inloggen kunt u deze, eventueel, wijzigen in uw eigen voorkeur.

Nieuwe aanmelding:
Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u zichzelf aanmelden bij de website. Na het kiezen van de knop "Nieuwe aanmelding' wordt u gevraagd bij welke omgeving u zich wilt aanmelden. Dit is een verplicht veld. U dient hiervoor een keuze te maken uit de lijst. Daarna vult u de velden 'Voornaam', 'Achternaam' en 'email-adres' naar behoefte in en kiest u voor de knop 'verstuur op dit adres'. U wordt een email verstuurd naar het opgegeven adres met daarin uw inloggegevens.

Als u al een gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u dit scherm gebruiken om u aan te melden bij een andere omgeving. Na het kiezen van een nieuwe omgeving, vult u uw gegevens precies zo in als u bij uw eerdere aanmelding heeft gedaan. Uw gebruikersnaam wordt nu gekoppeld aan de nieuwe omgeving. U kunt inloggen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord. Mocht u deze vergeten zijn, kiest u dan nog even voor het aanvragen van een nieuwe wachtwoord.